lørdag den 9. august 2014

Dag 5. redigering og reception i silende regn

Ja, så kom dagen, desværre, hvor vi måtte afslutte vores krimiværksted. Vi redigerede vores tekster - så meget vi kunne nå - og holdt vejret og kiggede mod skyerne, der tårnede sig op i horisonten og satte i bevægelse mod Kildevældsskolens amfiteater.

Vi skulle på kl 14. Og som om skybruddet også var blevet inviteret til chips og sodavand, ankom det og silede ned kl 14 sharp. Det kan man kalde timing. Heldigvis havde pedellen fra skolen lukket op til gymnastiksalen lige bag det udendørs teater, og vi myldrede ind. Forfattere, forældre, søskende, bedster og en enkelt lille hund. Vi lod døren stå åben og den silende regn dannede et smukt lydtapet til de ti oplæsere. Alberte, Nikoline, Emily og Cecilie, Magda, Jasmin, Marie, Anne og Alberte, Amanda.


Og hvilke oplæsninger. Virkelig flotte præstationer af alle. Og virkelig gode tekster. Fantastiske miljøbeskrivelser, stærke karakterer og et mylder af gåder og (vild) spor. I er dygtige! Og jeres måde at arbejde på og udveksle med hinanden har været imponerende.

Vores detektiv Albert I Olsen og hans hemmelige assistent Rose blev levende. Med deres styrker og svagheder, deres vaner og deres sager.  Gåderne myldrede frem og rundt i Sankt Kjelds kvarters gader og bygninger. Og publikum holdt vejret.

Der er nu ti cliff hangers, som venter på at blive samlet op af jer læsere, og man kan selvfølgelig få lov til at læse historierne færdige i løbet af næste uge, hvor de alle løbende vil blive lagt på bloggen.
Rygtet siger også, at den første krimiepisode om Albert I. Olsen vil være at finde i Østerbro avis en af de kommende uger ...
Og ja, det kommer også en lille film fra forløbet. Jeg lægger links ud.

Så følg med her :-) og kryds fingre for at vi gentager successen næste år på Jagtvejens Bibliotek.

Her er lidt fotos fra receptionen.


Nikoline Baadsgaard Andersen læser op

Alberte Lange læser op

Cecilie og Emily Noack læser op

Velkommen til venner og familie og en hel masse ros til de dygtige forfattere

Bifald og smil



Kærlige hilsner fra Kirsten

Ingen kommentarer:

Send en kommentar